Born in Stockholm startades år 2014 av två personer med många år på nacken inom e-handel och mode. Att skapa ett företag som fokuserar på de senaste trenderna och att förmedla känslan av hur modevärlden ser ut och fungerar har varit drömmen sedan första början. Målet är att kunna erbjuda kunden väldesignade och högkvalitativa varor, men till ett överkomligt pris.  Alla kvinnor förtjänar att känna sig vackra och snygga trots att plaggen inte kostar en förmögenhet.

Inspirationen kommer från många professionella och välkända designers som Herve Leger, Shourouk, Yves Salomon, Lanvin, Amoress, Prada, Celine, Michael Kors, Missoni, Louis Vuitton, Gucci, Agent Provocateur och många fler.

Målet är och kommer alltid att vara att hänga med i den utveckling som sker och hjälpa att inspirera våra kunder till en exklusiv garderob med unika plagg. Vi vill att alla kvinnor ska få erfara att sätta på sig den där designer-klänningen eller bikinin som hon suktat efter en lång tid. Alla kvinnor har rätten att få känna sig chica och snygga.

Vårt sortiment är av god kvalité och med noga utvalda produkter. Vi strävar hela tiden efter att utvecklas och finna nya trendiga produkter. Vi välkomnar all kritik både positiv samt negativ för att förbättra vår hemsida.  Vi välkomnar även förslag om olika typer av produkter som kan önskas. Vi vill bredda vårt sortiment tills det finns någonting för alla.

Välkomna att besöka vår på butik i Stockholm på Erik Dahlbergsgatan 25!

Kontakt: order@borninstockholm.se

 
Cajoba AB
Organisationsnummer:  5569657702