SALE IS ON - Borninstockholm.se | Kläder och mode online - Faux fur, Klänningar, Jackor, Bikinis Online På Nätet

SALE IS ON

Nu har vi smygstartat rea på sidan! Vi på Borninstockholm.se har mycket klassiska produkter och produkter som kan säljas året om och därför rear vi inte mycket produkter då vi syr upp våra klassiker efter efterfrågan! 🙂 Nu är sommaren äntligen igång och vi i teamet på BIS ska nästa helg iväg på “photoshoot” (foto-resa) till IBIZA. Vi kommer att fota inspirerande bilder och inspiration om hur du kan klä dig på din semester. Vi kommer att uppdatera våra favoritplatser på IBIZA till er 🙂 Följ oss på bloggen och vår Instagram för uppdatering. Från och med i helgen kommer vi på “insta-story” låta er följa oss tjejer som har hand om hemsidan 🙂 Ni får följa med oss på vår resa. Vi kommer börja uppdatera er mer om livet kring BIS, våra resor, inköp, fester osv. Eftersom ni har önskat de har vi nu planerat att låta er följa med. Så får ni en titt bakom kulisserna.

 

Följ oss på Instagram HÄR