Welcome Augusti - Borninstockholm.se | Kläder och mode online - Faux fur, Klänningar, Jackor, Bikinis Online På Nätet

Welcome Augusti

Välkommen säger vi till den underbara månaden augusti. Juli passerade alldeles för fort men med otroligt mycket härliga minnen 🙂 Vi på Borninstockholm har hunnit med att besöka både Palma, Mykonos och Ibiza. Mykonos var en riktig vinnare. Helt underbara stränder, restauranger och klubbar. Favoriten för oss var Scorpios vilket är en bech-club som blir till en “klubb” senare på kvällen. Magiska dagar med mycket skratt. Vi begav oss därefter till vår standard-ö för party, IBIZA. Underbara dagar helt enkelt 🙂 Nu är vi tillbaka i Sverige där de tyvärr inte bjuds så mycket sol och värme. Här kommer lite fina bilder från veckan.

 

Finaste Molly i vår: Bodysuit 499kr: https://borninstockholm.se/produkt/awa-bandagebodysuit-black/

Mer bilder och inspiration hittar ni på hennes blogg: www.mollyrustas.se

Svannah Ivarsson är superfin på Mykonos i vår Audrie bikini: https://borninstockholm.se/produkt/trekants-bikini-audrie/