Born In Stockholm längtar tillbaka till Los Angeles! - Borninstockholm.se | Kläder och mode online - Faux fur, Klänningar, Jackor, Bikinis Online På Nätet

Born In Stockholm längtar tillbaka till Los Angeles!

Ooh, nu när vädret sviker i Stockholm så kan man inget annat än att längta tillbaka till underbara LOS ANGELES och vilja visa er en throw back med bilder. Vi som jobbar på www.borninstockholm.se besökte staterna i Mars/april för en helt underbar resa med sol, bad och jobb. Vi besökte en nära vän som flyttat till LA för några år sedan och nu aldrig vill komma tillbaka 😉 Enligt oss väldigt förståeligt efter vistelsen. Så underbar härlig känsla och feeling i hela LA. Vi bodde i Marina Del Rey vilket ligger nära de populära området Venice Beach och Santa Monica. Vi åt på coola restauranger och tog drinkar på roliga barer och bara mådde. Den restaurang vi gillade absolut mest var definitivt NOBU i Malibu. Så otroligt vacker utsikt och underbar mat. Så härligt att dricka Champagne i solen och avnjuta en god lunch med välklädda snygga människor. LA har verkligen allt, shopping, sol, energin och människorna. Alla är så otroligt trevligt och framförallt så känner man deras energi och vilja att LYCKAS! Där passade vi in, jag Jennifer och Emmi. Det blir definitivt fler resor till LA där vi kan ta härliga bilder på stranden. Här kommer lite bilder från resan. Alla kläder hittar på ni:

www.borninstockholm.se